Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

La CNMC i la CNMV arriben a un acord per compartir seu al 22@

ACN Barcelona.-El president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Sebastián Abella, i la presidenta de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), Cani Fernández, han […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Barcelona.-El president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Sebastián Abella, i la presidenta de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), Cani Fernández, han arribat a un acord per compartir la seu d’aquesta última a Barcelona. D’aquesta manera, la CNMV traslladarà la seva delegació, actualment situada a l’edifici de la Borsa de Barcelona a Passeig de Gràcia, al carrer Bolívia, al 22@. Aquest canvi els permetrà fer servir les “modernes instal·lacions” de l’edifici, en particular, per reunions relacionades amb organitzacions internacionasl de les quals forma part, com l’Autoritat Europea de Mercats i Valors (ESMA) i l’Organització Internacional de Comissions de Valors (IOSCO).

Amb la signatura de l’acord es posa en marxa el procés de trasllat, que es durà a terme un cop finalitzin les obres de condicionament de l’edifici en els pròxims mesos.