Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

La CGT denuncia que la direcció de TMB ha decidit aplicar “unilateralment” un nou sistema de contractació

ACN Barcelona.-La CGT ha denunciat aquest diumenge que la direcció de TMB ha decidit aplicar “unilateralment” un nou sistema de contractació per accedir a una “plaça fixa”. En aquest sentit, […]

Avatar
Agències 13/12/2020

ACN Barcelona.-La CGT ha denunciat aquest diumenge que la direcció de TMB ha decidit aplicar “unilateralment” un nou sistema de contractació per accedir a una “plaça fixa”. En aquest sentit, el sindicat sosté que s’ha augmentat “dramàticament” el temps necessari per passar d’un contracte temporal a un d’indefinit. Un fet que perjudica uns 500 treballadors del metro i “trenca” el conveni signat el 2017, que incorpora la contractació com un dels punts principals. A través d’un comunicat, el sindicat ha informat que aquest dilluns es farà una assemblea general de treballadors per decidir si s’han de prendre accions i de quin tipus.

El document del sindicat avisa que deixa la porta oberta a “possibles vagues” durant les pròximes setmanes. “Està en mans de la direcció i dels responsables polítics evitar un dany més gran als usuaris en aquests moments tan delicats per a la salut pública” alerta.