Dissabte, 19 de setembre de 2020 - Edició 786
La República

La CEOE afirma que el cost dels ERTO és “molt inferior” al que diu el govern espanyol i reclama “dades objectives”

ACN Barcelona.-El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha assegurat que el cost dels ERTO és “molt inferior” a la xifra publicada pel Departament d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions i […]

Avatar
Agències 16/09/2020

ACN Barcelona.-El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha assegurat que el cost dels ERTO és “molt inferior” a la xifra publicada pel Departament d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions i ha reclamat “dades objectives”. “Tenim dubtes molt seriosos que les dades que remet el ministeri siguin reals”, ha manifestat en la Junta Directiva de la patronal. En referència a les negociacions dels ERTO, Garamendi ha assegurat que la CEOE no deixarà “ningú enrere”, “especialment” els sectors que estiguin tancats. El president de la patronal ha afirmat que “és difícil arribar a un acord el dia 15 quan els papers arriben el dia 14” i ha reconegut que, en aquest àmbit, la postura de la patronal està “més a prop” dels sindicats que del govern espanyol.

Tot i això, Garamendi ha reivindicat el caràcter “pactista” de la confederació i ha assegurat que continuaran negociant. “Si volem que aquest país tiri endavant, necessita els ERTO perquè són l’única manera de mantenir l’economia espanyola”, ha manifestat.

Relacionats