Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

La CE afirma que el pla de reformes del govern espanyol està “molt avançat” i que “la cooperació va en la bona direcció”

ACN Brussel·les.-El comissari d’Economia, Paolo Gentiloni, ha assegurat aquest dijous que el pla de reformes d’Espanya està “molt avançat” i que la cooperació amb el govern espanyol “va en la […]

Avatar
Agències 11/02/2021

ACN Brussel·les.-El comissari d’Economia, Paolo Gentiloni, ha assegurat aquest dijous que el pla de reformes d’Espanya està “molt avançat” i que la cooperació amb el govern espanyol “va en la bona direcció”. Segons ha dit en la presentació de les previsions econòmiques d’hivern, les reformes del mercat laboral i de les pensions són alguns dels temes que centren les discussions entre les autoritats espanyoles i les comunitàries. “No és el moment de donar una avaluació final perquè encara estem treballant en detalls i xifres amb les autoritats espanyoles. La cooperació va en la bona direcció”, ha subratllat.

D’altra banda, el comissari d’Economia ha dit que l’executiu europeu avaluarà en les pròximes setmanes si proposa o no aixecar la suspensió de les regles fiscals, suspeses des del març del 2020 per permetre als estats gastar més per fer front a la crisi provocada per la covid-19.Malgrat no donar cap data per al possible aixecament de la suspensió, Gentiloni ha afirmat que “les previsions d’hivern apunten que les dificultats econòmiques no acabaran el 31 de desembre del 2021”.