Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

La catalana Paack tanca una ronda de 200 MEUR per reforçar la infraestructura d’entregues d’última milla

ACN Barcelona – L’empresa catalana Paack, especialitzada en les entregues de paqueteria ‘online’, ha tancat una ronda de 200 milions d’euros per reforçar la seva infraestructura d’entregues d’última milla. L’operació, […]

Agències 26/01/2022

ACN Barcelona – L’empresa catalana Paack, especialitzada en les entregues de paqueteria ‘online’, ha tancat una ronda de 200 milions d’euros per reforçar la seva infraestructura d’entregues d’última milla. L’operació, liderada pel grup japonès SoftBank, també ha comptat amb la participació de fons francesos com Infravia Capital Partners i First Bridge Ventures, així com el fons estatunidenc Endeavor Catalyst. Alhora, alguns dels socis actuals del projecte han ampliat les seves participacions en la companyia, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. Amb aquesta entrada de capital, l’empresa amb seu a Barcelona té previst invertir en noves tecnologies per garantir que “el 100% de les entregues a tot Europa tinguin zero emissions”.

Pel conseller delegat i cofundador de Paack, Fernando Benito, la ronda ofereix al grup “l’oportunitat real de liderar, a curt termini, el mercat europeu de paqueteria ‘ecommerce’ en matèria de sostenibilitat i convivència”.

En el mateix comunicat, l’empresa informa que ja ha assolit la rendibilitat a l’Estat, que és el seu mercat principal, i preveu ser rendible a la resta d’Europa “durant els pròxims mesos”.

Fundada l’any 2016 per Fernando Benito, Xavier Rosales i Suraj Shirvankar, Paack disposa d’una plantilla de 530 treballadors repartits per la seu central de Barcelona i les oficines que té a Londres i París. La companyia opera en gairebé cent ciutats europees i espera superar els 200 milions d’euros de facturació aquest 2022.