Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La carpa exterior de l’Hospital Arnau de Vilanova continuarà muntada i se seguirà utilitzant quan sigui necessari

ACN Lleida.-La carpa instal·lada a l’exterior de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida no es desmuntarà, de moment, i se seguirà utilitzant quan el circuït assistencial així ho requereixi, […]

Avatar
Agències 17/08/2020

ACN Lleida.-La carpa instal·lada a l’exterior de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida no es desmuntarà, de moment, i se seguirà utilitzant quan el circuït assistencial així ho requereixi, segons han explicat des de l’hospital. El SEM va instal·lar la carpa el 3 de juliol per donar servei com a sala d’espera a pacients amb símptomes de la covid-19 i contactes directes mentre esperen els resultats de la PCR i evitar, així, contactes innecessaris amb persones que també acudeixen a Urgències amb altres patologies. El SEM va anunciar fa un parell de setmanes, la intenció de retirar la carpa però des de l’hospital van sol·licitar mantenir-la uns dies més. Ara mateix, no hi ha data prevista per desmuntar-la, segons l’Arnau de Vilanova.

La carpa, instal·lada pel SEM i amb capacitat per a 105 persones, es va muntar el 3 de juliol per evitar un possible col·lapse a les Urgències davant l’increment de casos de coronavirus. La instal·lació funciona com a sala d’espera per a pacients amb símptomes i contactes directes d’infectats mentre esperen els resultats de la PCR. D’aquesta manera, s’evita que aquests pacients tinguin contacte amb altres que acudeixen a Urgències per altres patologies.El SEM també va instal·lar una carpa a l’exterior del CUAP de Prat de la Riba de Lleida. En aquesta, a diferència de la de l’Arnau de Vilanova, s’atenen pacients amb simptomatologia de la covid-19.