Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

La candidata d’Izquierda en Positivo renuncia per discrepàncies sobre el recurs contra l’ajornament de les eleccions

ACN Barcelona.-La fins ara candidata d’Izquierda en Positivo a la presidència de la Generalitat, Cèlia Cánovas, s’ha retirat de la candidatura per “diferències substancials i ideològiques de criteri” sobre la […]

Avatar
Agències 26/01/2021

ACN Barcelona.-La fins ara candidata d’Izquierda en Positivo a la presidència de la Generalitat, Cèlia Cánovas, s’ha retirat de la candidatura per “diferències substancials i ideològiques de criteri” sobre la gestió del recurs contra l’ajornament del 14-F. De fet, Cánovas, que és advocada, va ser qui va presentar un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra el decret del Govern. A banda de renunciar a ser candidata també deixarà de representar el partit en el procediment judicial. Tot i portar l’ajornament electoral a la justícia, uns dies després, Izquierda en Positivo va oferir una reunió al Govern per retirar el recurs a canvi que l’executiu fes un nou decret.

“Tot i la meva marxa d’aquest procés electoral, seguiré defensant iniciatives a l’espera d’un projecte polític des del qual em senti còmode defensant-les en el marc d’un front progressista que necessita el país per afrontar una realitat social dura i desigual”, afegeix Cánovas a través d’un comunicat.