Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

La Cambra posa en marxa un servei per apropar el finançament a les empreses amb una borsa de 20 entitats financeres

ACN Barcelona.-La Cambra de Barcelona posa en marxa un nou servei per ajudar les empreses a trobar finançament una de les “principals dificultats” amb les quals es troba l’empresariat enmig […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Barcelona.-La Cambra de Barcelona posa en marxa un nou servei per ajudar les empreses a trobar finançament una de les “principals dificultats” amb les quals es troba l’empresariat enmig de l’escenari de pandèmia, amb concentració bancària i elevat endeutament públic i privat. Sota el nom ‘Servei de Finançament Cambra’, l’objectiu promoure la recuperació postpandèmia i construir un nou model econòmic basat en el coneixement i el talent. L’ens que dirigeix Mònica Roca ha detectat que més del 30% de les consultes rebudes en les campanyes Aixeca Activa i Accelera el teu negoci, han estat relacionades amb el finançament. Per això, oferirà assessorament i facilitarà alternatives per accedir a recursos de les més de 20 entitats que formen part de la borsa.

El servei posat en marxa resoldrà dubtes financers a través de material divulgatiu, jornades i webinars. A més a més, oferirà un assessorament personalitzat a les empreses per detectar les seves necessitats econòmiques i facilitar les alternatives de finançament més escaients en cada cas. En aquest sentit, connectarà les empreses amb alguna de les 20 entitats financeres que formen part de la borsa del Servei, segons cada necessitat i farà un seguiment dels projectes fins a la resolució dels casos.El servei compta actualment amb una borsa formada per 20 entitats, institucions i altres operadors del mercat financer, entre els quals hi ha Banc Sabadell, CaixaBank, MicroBank, Caixa d’Enginyers, Bankinter, BNP Paribas Factor, Eurofactor, NoviCap, Instituto de Crédito Oficial, Institut Català de Finances, Avalis, Ocean Capital Partners Limited, Laurion Group, Focus Partners, Foro Capital Pymes, Keiretsu Forum, Church & Wood i Lexigest Asesores, i Ayce Consulting. El projecte neix amb la intenció de millorar la cultura financera de les empreses del territori i donar-los eines per cobrir les seves necessitats de finançament.