Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La Cambra del Llibre i el Gremi de Llibreters esperen que més d’un centenar de llibreries participin al Llibrestiu

ACN Barcelona.-La Cambra del Llibre i el Gremi de Llibreters esperen que més d’un centenar de llibreries catalanes participin al Llibrestiu, que se celebrarà el 15 de juliol. La iniciativa […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN Barcelona.-La Cambra del Llibre i el Gremi de Llibreters esperen que més d’un centenar de llibreries catalanes participin al Llibrestiu, que se celebrarà el 15 de juliol. La iniciativa s’ha creat amb l’impuls de la Cambra del Llibre de Catalunya, que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la impressió i la comunicació gràfica, i compta amb el suport del Departament de Cultura, de l’Ajuntament de Barcelona i de diferents municipis de Catalunya. Llibrestiu inclourà l’organització d’activitats a les llibreries que poden anar des de presentacions amb escriptors, fins a concerts, debats, tertúlies, conta-contes i actes culturals diversos.

La Cambra considera el precedent del 23 de juliol de l’any passat i l’èxit que va tenir entre el públic com a una oportunitat per a organitzar una festa estival del llibre.Les llibreries de Catalunya que participin al Llibrestiu podran instal·lar parades al carrer i tenir obert fins a les onze de la nit. El Gremi de Llibreters publicarà a la seva pàgina web [www.gremidellibreters.cat] la llista de les llibreries participants i les ubicacions de les parades dies abans de la celebració.Per tal de donar a conèixer la iniciativa i animar els lectors a participar-hi hi haurà una campanya de comunicació en diferents suports que van des de premsa escrita i digital, ràdio, xarxes socials i publicitat exterior.