Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La Cambra de Comerç de Barcelona considera que la pròrroga del Brexit és una “bona notícia” pel turisme

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha considerat que la prorroga de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea acordada entre els […]

Avatar
Agències 11/04/2019

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha considerat que la prorroga de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea acordada entre els caps d’Estat i de govern del club comunitari és una “bona notícia” pel turisme a Catalunya. La data del Brexit, prevista per aquest divendres, s’ha allargat ara fins el 31 d’octubre, amb una revisió al mes de juny. En una roda de premsa per analitzar la conjuntura econòmica, Valls ha celebrat la pròrroga del divorci i ha augurat una “bona” la campanya d’estiu, tot recordant l’impacte tradicional que té el turisme britànic pel sector. “Hem guanyat uns mesos de tranquil·litat per l’economia catalana”, ha assegurat el president de l’ens cameral.

La Cambra també ha fet públiques les previsions de creixement de l’economia catalana, que experimentarà una desacceleració el 2019 i el 2020, amb un creixement del PIB del 2,1% i el 2%, respectivament. Un escenari que “no contempla” un Brexit sense acord.