Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La Cambra de Comerç critica els “discursos buits” del Govern i la “llunyania” amb els empresaris

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha criticat aquest dimarts la “llunyania” del Govern amb els empresaris i l’ha acusat de fer “discursos buits” […]

Avatar
Agències 17/11/2020

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha criticat aquest dimarts la “llunyania” del Govern amb els empresaris i l’ha acusat de fer “discursos buits” que “poques vegades” han implicat recursos per a les petites i mitjanes empreses i autònoms. “No s’ha tingut en compte el sector de la restauració, no s’hi ha dialogat. A vegades se l’ha escoltat, diria que poques i, en tot cas, insuficients”, ha manifestat el també president del Consell de Cambres en un acte unitari amb el sector de la restauració a la Llotja de Mar. El president de l’ens cameral ha reclamat la reobertura dels bars i restaurats i ha advertit que aquesta és la “darrera oportunitat” del sector.

“Cal que el Govern recapaciti i actuï de debò perquè ens puguem sentir de nou orgullosos dels nostres governats. De moment, estan molt allunyats de la realitat”, ha lamentat.