Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La Cambra de Barcelona i Fibracat signen un acord per promoure i empoderar a la dona

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de l’Observatori Dona Empresa i Economia (ODEE), i Fibracat TV han signat un conveni de col·laboració per realitzar activitats orientades a […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de l’Observatori Dona Empresa i Economia (ODEE), i Fibracat TV han signat un conveni de col·laboració per realitzar activitats orientades a la promoció i l’apoderament de la dona, el foment de les polítiques d’igualtat i l’impuls del talent femení en el sector de ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques (STEM, per les sigles en anglès). Per una banda, l’ODEE fomentarà la presència i visibilitat de les dones empresàries a l’entorn econòmic, a través de jornades, trobades empresarials o estudis. Així mateix, impulsarà la Plataforma de la Base de Dades de Conselleres i Directives per posar en valor les capacitats de les dones i incrementar les oportunitats en llocs de presa de decisió.

Per l’altra banda, Fibracat TV promourà la visibilitat de dones empresàries i professionals a través del seu canal de televisió i difondrà contingut que reflecteixi els valors de la paritat i la igualtat de la dona al món empresarial. L’acord ha estat signat pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, i la presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista. El conveni s’allargarà fins a l’octubre de 2022 i es podrà prorrogar per a períodes anuals posteriors a aquesta data.A l’acte de signatura també hi ha assistit la presidenta de l’ODEE i vicepresidenta tercera de la Cambra, Roser Xalabarder; la coordinadora executiva de l’ODEE, Laura Llinàs; i la directora de producció de Fibracat TV, Maria Darnell.