Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

La Barcelona Bridal Fashion Week impulsa uns premis per reconèixer el talent i la creativitat en la moda nupcial

ACN Barcelona – La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) ha impulsat uns premis per reconèixer el talent i la creativitat en la moda nupcial. Es tracta dels Barcelona Bridal & […]

Agències 09/03/2023

ACN Barcelona – La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) ha impulsat uns premis per reconèixer el talent i la creativitat en la moda nupcial. Es tracta dels Barcelona Bridal & Fashion Awards i premiaran vestits de diferents categories, com ara millor vestit de núvia o millor col·lecció de vestits de festa, entre altres. També hi haurà guardons honorífics que distingiran el millor talent emergent i la millor trajectòria. El jurat estarà format per 12 experts, entre els que hi haurà la directora del certamen, Albasarí Caro. La gala de la primera edició dels Barcelona Bridal & Fashion Awards se celebrarà el 22 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona en el marc del BBFW i la dirigirà la model Judith Mascó.

La fira de moda matrimonial se celebra entre el 19 i el 22 d’abril i comptarà amb la desfilada de més de 300 dissenyadors i 300 firmes.