Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

La 35a edició dels Premis Goya es farà el 6 de març a Màlaga “amb totes les mesures de seguretat”

ACN Barcelona .-L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya ha anunciat aquest dissabte que la 35a edició dels Premis Goya se celebrarà el 6 de març de l’any […]

Agències 12/09/2020

ACN Barcelona .-L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya ha anunciat aquest dissabte que la 35a edició dels Premis Goya se celebrarà el 6 de març de l’any que ve al Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga, des d’on es faran connexions i intervencions amb el Palau de les Arts de València i el Teatre Bankia Príncipe Pío de Madrid. A través d’un comunicat, el vicepresident de l’organització, Rafael Portela, ha detallat que la gala serà dirigida i presentada pels actors Antonio Banderas i María Casado, que es farà “amb totes les mesures de seguretat” i que “serà més austera” i “completament diferent de la de l’any passat”.

Precisament aquest dissabte l’Acadèmia del Cinema ha renovat la meitat de la seva junta directiva després de celebrar-se les eleccions per escollir els nous membres de les comissions d’especialitat. Els acadèmics han pogut exercir el seu dret a vot personalment, per correu o a través d’internet. El mandat dels membres de la Junta Directiva és de sis anys i es renova la meitat cada tres anys. En la primera renovació se substitueix un membre de cada especialitat i en la segona es renova la resta.