Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

La 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica s’ajorna un mes per la sisena onada i se celebrarà el 21 de març

ACN Barcelona.-La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica ,que havia de celebrar-se inicialment el 17 de febrer a l’Auditori de Barcelona, finalment s’ajorna un mes […]

Agències 14/01/2022

ACN Barcelona.-La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica ,que havia de celebrar-se inicialment el 17 de febrer a l’Auditori de Barcelona, finalment s’ajorna un mes i es farà el 21 de març, segons han informat l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya. Les entitats organitzadores han decidit ajornar-ne la celebració tenint en compte la situació epidemiològica actual en plena sisena onada i “amb l’objectiu que la gala se celebri de forma plenament segura”, relaten en un comunicat. Amb aquesta decisió, l’organització vol potenciar la participació presencial a la cerimònia, que també es podrà seguir en directe per Internet i Fibracat TV.

La nota afegeix que “un dels trets característics de la que és considerada la gran trobada del sector TIC català, és la seva capacitat de reunir tots els agents de l’ecosistema tecnològic del país”. “El networking final és sense dubte un dels aspectes més valorats”, diuen. Com a conseqüència d’aquest canvi, també s’amplia el termini per presentar-se als premis de la Nit fins al 28 de gener. Pel que fa a les persones ja inscrites, podran fer ús de la mateixa entrada i si ho desitgen podran descarregar-se l’acreditació amb la data actualitzada.