Divendres, 5 de març de 2021 - Edició 953
La República

La 22a edició del MAC se celebrarà el 29 de setembre amb públic assistent i sessions en línia

ACN Barcelona.-El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) torna a modificar el seu calendari habitual per celebrar la seva 22a edició el dimecres 29 de setembre amb públic assistent, han assegurat […]

Avatar
Agències 26/01/2021

ACN Barcelona.-El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) torna a modificar el seu calendari habitual per celebrar la seva 22a edició el dimecres 29 de setembre amb públic assistent, han assegurat des de l’organització. En un comunicat, han reconegut que, encara expectants sobre l’evolució del context sociosanitari, l’objectiu és el de “configurar una edició amb un format híbrid, que combini presencialitat i sessions en ‘streaming'”. I que, a més, torni “a incorporar l’àmbit de Fira MAC, dedicat a les empreses, així com l’acte de lliurament dels Premis de Comunicació Local davant d’una audiència”.

Al febrer s’obrirà el període de contractació per Fira MAC, adreçat a empreses, autònoms, organitzacions professionals i centres de formació i amb un ampli ventall de modalitats de participació.L’organització també ha explicat que les sessions del MAC 2020 ja acumulen més de 5.400 visualitzacions al canal de vídeo.L’11 de novembre la jornada del MAC va ser seguida per un total de 1.362 persones, 744 a través del servei de streaming en directe i 618 a través de Facebook i Twitter. En l’acumulat des d’aleshores, la sessió més vista és la presentació de la xarxa de ràdios escolars dels Països Catalans, amb 385 visualitzacions, seguida de l’anunci dels guanyadors dels Premis de Comunicació Local, amb 324, i la presentació de les conclusions del Pla Estratègic de la Xarxa Audiovisual Local, amb 245.Pel que fa als continguts preenregistrats i publicats el dia del MAC, ja han superat les 880 visualitzacions, en total. La més consultada ha estat Càpsula de confort, la conversa entre Joan Fontcuberta, codirector del festival Panoràmic i l’artista visual Daniel G. Andújar, amb 534 visites.