Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Kronospan adquireix 26 hectàrees de terreny a l’Aldea, al polígon Catalunya sud

ACN L’Aldea – La multinacional Kronospan ha adquirit 26 hectàrees de terreny al polígon Catalunya sud de l’Aldea (Baix Ebre), segons ha confirmat l’alcalde del municipi, Xavier Royo, en declaracions […]

Agències 01/02/2023

ACN L’Aldea – La multinacional Kronospan ha adquirit 26 hectàrees de terreny al polígon Catalunya sud de l’Aldea (Baix Ebre), segons ha confirmat l’alcalde del municipi, Xavier Royo, en declaracions a ‘Canal 21 Ebre’. Els terrenys, compresos entre la sortida de l’AP-7 fins a l’antic abocador de l’Aldea, es destinaran a serveis complementaris de la multinacional. L’abril passat la firma ja va adquirir 3 hectàrees al mateix indret per emmagatzemar fusta. L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha celebrat que amb aquesta compra la multinacional “torna a apostar de manera decidida” pel municipi. A més ha indicat que entre el 80 i el 90% del sòl industrial disponible del poble ha quedat ocupat.

Alhora, Royo preveu que el creixement de la multinacional a l’Aldea comporti la creació de nous llocs de treball.

D’altra banda, Kronospan està enllestint la planta de 95.000 metres quadrats que està construint a Tortosa amb la previsió que es pugui posar en marxa el primer trimestre de l’any.