Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

JxCat registra preguntes al Congrés per conèixer els nous serveis ferroviaris del territori

ACN Madrid.-El diputat ebrenc de Junts per Catalunya, Ferran Bel, ha registrat aquest dimecres una bateria de preguntes al Congrés perquè Foment i Renfe i Adif resolguin quins seran els […]

Avatar
Agències 11/12/2019

ACN Madrid.-El diputat ebrenc de Junts per Catalunya, Ferran Bel, ha registrat aquest dimecres una bateria de preguntes al Congrés perquè Foment i Renfe i Adif resolguin quins seran els futurs serveis ferroviaris a Tarragona i l’Ebre quan es posi en marxa la variant de Vandellòs, en un mes aproximadament. La demanda és resoldre si se suprimiran les parades de l’Euromed a l’estació de l’Aldea, i quins serveis i freqüències de regionals ràpids s’implementaran entre Tortosa i Barcelona. També es demana esbrinar quines millores en horaris i temps de viatges es preveuen per a les línies ebrenques R-15 i R-16.

“Seguirem presentant accions per tal d’exigir el compliment dels acords i per denunciar el maltractament dels serveis ferroviaris al territori”, ha afegit Bel. En aquest sentit, JxCat promourà mocions als ajuntaments i administracions supramunicipals, així com al Parlament i al Congrés dels Diputats.