Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

JxCat reclama a Colau una estratègia de suport a les llars d’infants privades

ACN Barcelona.-El grup municipal de Junts per Catalunya reclamarà a Colau una estratègia de suport “explícita” a les llars d’infants privades de Barcelona. Concretament, el grup defensarà a la comissió […]

Avatar
Agències 18/05/2020

ACN Barcelona.-El grup municipal de Junts per Catalunya reclamarà a Colau una estratègia de suport “explícita” a les llars d’infants privades de Barcelona. Concretament, el grup defensarà a la comissió de Drets Socials, Cultura i Esports d’aquest dimarts la feina “decisiva” d’aquests centres juntament amb la xarxa d’escoles bressol municipals. “Les llars d’infants privades han alertat de la possibilitat que no puguin obrir portes el proper curs”, ha explicat la regidora Neus Munté. Per a JxCat cal una estratègia per evitar la pèrdua de llocs de treball però també “la impossibilitat de poder donar resposta des de la xarxa pública a les famílies que es quedaran sense centre educatiu infantil on dur els seus fills”.

A banda, el grup demanarà també reclamarà l’aprovació “urgent” d’una línia d’ajuts extraordinària per a clubs i entitats que gestionen equipaments esportius de la ciutat, i un pla de xoc per contrarestar les pèrdues comercials d’equipaments culturals de capitalitat, com el MNAC, MACBA, Museu Picasso, Liceu o l’Auditori, entre d’altres.A la comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat proposaran un pla de gestió integral d’aparcaments subterranis de la ciutat per conèixer, a temps real, les places lliures fora de calçada més properes.