Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Jxcat demana recursos per als bombers de Barcelona per fer front a la campanya d’estiu d'”alt risc” a Collserola

ACN Barcelona.-El grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que doti els parcs de bombers de Vallvidrera, Vall […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Barcelona.-El grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que doti els parcs de bombers de Vallvidrera, Vall d’Hebron i Sant Andreu Barcelona amb els recursos necessaris per fer front a la campanya d’estiu d”alt risc” d’incendi a Collserola. El portaveu del grup, Jordi Martí, destacat que el Parc Natural de Collserola és una àrea on cada any es produeixen més incendis. D’altra banda, JxCat defensarà també a la Comissió de Presidència de dimecres una proposició que insta l’executiu municipal a elaborar una auditoria de seguretat que avaluï els nivells de seguretat de tots els nous espais destinats als vianants.

La portaveu adjunta, Francina Vila, ha argumentat aquesta petició a partir de la constatació que l’ús de l’espai públic, segregat i exclusiu, a Barcelona és cada cop més important. Per la regidora, l’augment dels espais per a vianants ha d’anar lligat amb un reestructurament de l’estacionament en superfície de la ciutat i la recerca de seguretat que passi per la segregació total dels vehicles de mobilitat personal, incloses les bicis.