Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Juvé & Camps debuta en el sector de l’enoturisme oferint visites personalitzades al celler centenari

ACN Sant Sadurní d’Anoia.-Juvé & Camps s’estrena aquest estiu en el món de l’enoturisme. La firma cavista, tercera en volum de facturació, ha adaptat el seu celler centenari per oferir […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Sant Sadurní d’Anoia.-Juvé & Camps s’estrena aquest estiu en el món de l’enoturisme. La firma cavista, tercera en volum de facturació, ha adaptat el seu celler centenari per oferir visites personalitzades. De moment, la companyia debuta turísticament amb una visita immersiva entorn el procés d’elaboració del cava des que el producte entra al celler. L’itinerari recorre l’entramat subterrani de la companyia al centre de Sant Sadurní d’Anoia, on guarda 12 milions d’ampolles. Els propers mesos, l’oferta s’ampliarà amb una visita que inclourà un recorregut per les vinyes i el celler d’Espiells, per explicar el procés complert dels escumosos. En els dos casos, les activitats busquen “fidelitzar” els consumidors i s’adrecen a grups tancats de deu persones com a màxim.

“Portem 100 anys entrant a casa de tots els consumidors, però teníem pendent que ells poguessin descobrir casa nostra”, ha remarcat aquest dimecres la directora executiva de la companyia, Meritxell Juvé, en una trobada amb la premsa en què ha assegurat que nombrosos clients reclamaven poder visitar les instal·lacions.La visita al celler, batejada com a ‘Ruta Gran Reserva’, té un preu de 45 euros per persona i inclou una visita d’1 hora i mitja, amb una degustació final de caves i productes locals. Prèviament, els assistents han de respondre un qüestionari amb què la companyia adapta l’activitat. “Volem que siguin experiències ‘premium'”, ha apuntat Juvé.De cara a l’últim trimestre d’aquest 2021, la firma preveu posar en marxa també la ruta ‘Terroir’, centrada a l’entorn de la finca d’Espiells, a les afores de Sant Sadurní. En aquest cas, s’oferirà una visita de 2 hores i mitja, a un preu de 70 euros. Inclourà una visita a les vinyes amb un tast entre ceps, un itinerari per la zona de vinificació i el trasllat al celler del centre de Sant Sadurní per conèixer com és tot el procés de fermentació, envelliment i embotellat. Juvé & Camps comercialitza cada any 2,5 milions d’ampolles de cava, un 80% dels quals es distribueix a Catalunya i l’estat espanyol. La firma és capdavantera en cava Gran Reserva –més de 30 mesos d’envelliment-, amb quasi el 40% de la quota de mercat.