Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Jutgen l’acusada que afronta 22 anys de presó per “permetre” que violessin la filla de 8 a canvi de diners o drogues

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dijous la dona que s’enfronta a 22 anys de presó per “permetre” que un home violés la filla de 8 anys a canvi […]

Avatar
Agències 27/05/2021

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dijous la dona que s’enfronta a 22 anys de presó per “permetre” que un home violés la filla de 8 anys a canvi de diners o drogues. Segons les acusacions, la menor va conviure amb els pares biològics a Roses (Alt Empordà) el 2008 i 2009 i la van sotmetre a “violència continuada” propinant-li pallisses o ruixant-li el cap amb insecticida. A més, la vexaven i humiliaven fent-la menjar de quatre grapes o obligant-la a “desfilar” amb roba interior i botes de taló. Només han jutjat la mare perquè el pare va morir. El relat de la víctima al judici ha estat esfereïdor i ha explicat que arrossega seqüeles: “Els homes em repugnen”. L’acusada nega els fets i assegura que la filla diu “mentida rere mentida”.

La fiscalia l’acusa d’un delicte de maltractament habitual, quatre delictes de maltractament en l’àmbit familiar a persona especialment vulnerable, un delicte continuat d’exhibicionisme i provocació sexual, un delicte de corrupció de menors i un delicte continuat d’abusos sexuals a menor d’edat en comissió per omissió amb agreujant de parentiu. Sol·licita 22 anys de presó, una multa de 7.200 euros i que indemnitzi la menor amb 30.000 euros. També vol que la inhabilitin per exercir la pàtria potestat durant 6 anys.