Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

JUPOL i JUCIL celebren la fi d’una “injustícia” amb la represa de la vacunació a guàrdies civils i policies nacionals

ACN Barcelona.-El sindicat de la Policia Nacional JUPOL i l’associació de la Guàrdia Civil JUCIL han mostrat la seva satisfacció després que el Departament de Salut els hagi confirmat que […]

Avatar
Agències 29/04/2021

ACN Barcelona.-El sindicat de la Policia Nacional JUPOL i l’associació de la Guàrdia Civil JUCIL han mostrat la seva satisfacció després que el Departament de Salut els hagi confirmat que la vacunació de guàrdies civils i policies nacionals es reprendrà el proper dilluns. La secretaria regional de JUCIL, Milagros Cívico, ha assegurat que d’aquesta manera es posa fi a una “injustícia” per part de les autoritats catalanes, a qui ha acusat d'”esquivar i incomplir de manera qüestionable les seves obligacions posant excuses”. Les dues organitzacions han criticat les “difamacions” del Govern ja que asseguren que se’ls està atribuint “que siguin els culpables de retards en les vacunacions de la població general”.

El secretari regional de JUPOL, Marco Veiras, ha lamentat que hagi calgut anar als tribunals per aconseguir “el que és just per als agents” que presenten servei a Catalunya. Les dues organitzacions han afegit que l’únic que han fet ha estat “demanar el que correspon segons el pla de vacunació elaborat a escala nacional” i que ha apuntat que la Generalitat “sí ha complert per als Mossos”. Totes dues organitzacions han explicat que s’ha començat a demanar el cens dels agents dels dos cossos pendents de vacunar.