Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Junts vol que el Parlament insti el Govern a incrementar el finançament dels concerts educatius als pressupostos

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – JxCat vol que el Parlament insti el Govern a incrementar el finançament dels concerts educatius als pressupostos de la Generalitat per al 2023. Així ho exposa una moció que ha registrat el grup de Junts, que es debatrà i votarà al ple que comença el dimarts 13, i que s’allargarà fins a dijous 15. En una altra moció registrada per Junts, el grup demana al ple que insti l’executiu a incloure una partida de mínim 20 MEUR als comptes per a la formació professionalitzadora. D’altra banda, també en una moció registrada per al proper ple, Ciutadans demana que la cambra constati que la malversació “és corrupció en qualsevol dels casos” i insta a dissoldre la taula de diàleg entre el Govern i l’Estat.

En la mateixa moció, Cs també demana que es constati que la malversació és “robar al contribuent i menyscabar un bé jurídic fonamental” i que “malversar diners públics és, en tots els casos, un atemptat contra un be jurídic que s’ha de protegir”.

Publicitat

Així mateix, lamenta “amb preocupació” la reforma del Codi Penal pel que fa a la derogació del delicte de sedició i la reforma del delicte de malversació que el govern espanyol està estudiant.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió