Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Junts responsabilitza Aragonès de no donar un “ritme elevat” a les negociacions de pressupostos

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El portaveu de Junts, Josep Rius, ha assenyalat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, com el responsable de no donar un “ritme elevat” a les negociacions de pressupostos. En una entrevista a ‘ElMón’, el també vicepresident del partit ha lamentat que l’executiu no els hi hagi donat detalls sobre com pensen distribuir els recursos i quines prioritats marquen. “Ara la realitat és que el president Aragonès s’ha quedat sol amb 33 diputats, i no sabem quina és la seva proposta de pressupostos”, ha afegit. Segons Rius, de moment, el soci prioritari d’ERC en el que es porta de legislatura amb el president Aragonès és el PSOE. “És amb qui ha pactat més i s’ha barallat menys”, ha dit.

En contraposició amb l’actitud del Govern, Rius ha reivindicat que Junts ha presentat un decàleg de propostes. I ha assegurat que amb el seu partit dins del Govern i amb el conseller Jaume Giró els pressupostos del 2023 haurien estat aprovats i en vigor l’1 de gener.

Publicitat

Pel que fa a la reunió que Junts va mantenir divendres amb el Govern, Rius ha explicat que no hi va haver grans avenços tot i que la negociació continua.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió