Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Junts pregunta al Senat pel control de la Guàrdia Civil a l’AP-7 a l’Ametlla de Mar que va provocar retencions dilluns

|

- Publicitat -

ACN L’Ametlla de Mar – El senador de Junts, Josep Lluís Cleries, ha preguntat per escrit al govern espanyol pel control de la Guàrdia Civil d’aquest Diumenge de Pasqua a l’AP-7, a l’altura de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), que va provocar retencions de trànsit durant l’operació tornada de Setmana Santa. En el text de les preguntes, Cleries ha recordat que l’actuació va generar cues de fins a onze quilòmetres “perjudicant de manera important els conductors” que circulaven per la via ràpida al seu pas per les Terres de l’Ebre. El senador de Junts, concretament, demana saber els motius del control i si es va tenir en compte a l’hora de fer-lo que aquell dia tenia lloc l’operació tornada.

Cleries també ha inquirit sobre si els Mossos d’Esquadra n’havien estat informats prèviament i si el cos estatal es va coordinar amb la policia catalana per efectuar-lo.

Publicitat

Aquest dimarts, el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, va explicar que el control va “perjudicar” el trànsit, però que es va aixecar “immediatament” després que els Mossos d’Esquadra fessin “la seva feina”. Lamiel va assegurar desconèixer el motiu del control per part de la Guàrdia Civil.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió