Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Junts pregunta al govern sobre la “igualtat” de la Justícia pel nou ajornament de la presó als condemnats de Blanquerna

ACN Madrid.-El grup parlamentari al Congrés dels Diputats de Junts ha formulat una pregunta al govern espanyol en què li demana si considera que l’aplicació del Dret per part del […]

Avatar
Agències 08/04/2021

ACN Madrid.-El grup parlamentari al Congrés dels Diputats de Junts ha formulat una pregunta al govern espanyol en què li demana si considera que l’aplicació del Dret per part del sistema judicial de l’Estat “respon a la igualtat entre tots els ciutadans espanyols”. La diputada Míriam Nogueras ha presentat el text després que s’hagi sabut que s’ha tornat a ajornar l’ingrés a presó dels condemnats per l’assalt a la Delegació del Govern de Catalunya a Madrid l’11 de setembre del 2013 a l’espera que el Tribunal Constitucional resolgui els recursos d’empara que han presentat la majoria. “En gairebé 10 anys no han estat privats de llibertat ni un sol dia, i ja està en tramitació un indult i un recurs al TC”, ha subratllat Nogueras.

(S’actualitza la informació afegint que Junts també ha presentat la pregunta al Senat)Junts ha presentat el mateix text al Senat, en aquest cas a través del senador Josep Lluís Cleries.