Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Junts defensa que la qüestió de confiança pot ser “una oportunitat” per donar “més garanties i estabilitat” al Govern

ACN Barcelona – El president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, ha defensat que si el president de la Generalitat, Pere Aragonès, se sotmet q una qüestió de confiança […]

Agències 28/09/2022

ACN Barcelona – El president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, ha defensat que si el president de la Generalitat, Pere Aragonès, se sotmet q una qüestió de confiança pot ser “una oportunitat” per donar “més garanties i estabilitat al Govern”. En una entrevista a Catalunya Ràdio després d’haver reclamat al president una qüestió de confiança si no aporta garanties de compliment de l’acord de govern ha recordat que l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ja s’hi va sotmetre i ha reivindicat que va donar lloc al referèndum i a la declaració d’independència. “Va ser un èxit vam crear una cadena de confiances que va donar més força”, ha assegurat. Batet ha insistit que és “una qüestió de radicalitat democràtica”.

D’altra banda, en ser preguntat per si hi ha previstes reunions durant els dos dies d’aturada fins que es reprengui el debat de política general, Batet ha assegurat que estan “disposats a fer les reunions que faci falta”.

El president del grup parlamentari ha subratllat que durant el debat Aragonès es va comprometre “de forma literal” a parlar dels tres punts de l’acord que Junts li reclama que es compleixin. “Nosaltres li agafem el guant; és una oportunitat i una necessitat”, ha afirmat, i ha afegit que d’aquesta situació en poden “sortir més forts”.