Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Junqueras: “El govern espanyol actual té una actitud més compromesa amb el diàleg i la negociació que no pas els del PP”

ACN Barcelona.-El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que “el govern espanyol actual té una actitud més compromesa amb el diàleg i la negociació que no pas els governs del […]

Agències 26/06/2021

ACN Barcelona.-El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que “el govern espanyol actual té una actitud més compromesa amb el diàleg i la negociació que no pas els governs del PP de la última dècada”. Ho ha dit en una entrevista a ‘La Vanguradia’ que es publicarà demà diumenge però de la qual el diari n’ha avançat una part aquest dissabte. L’exvicepresident de la Generalitat ha afirmat que la taula de diàleg entre els governs és “un compromís” d’ambdues parts” i “una finestra d’oportunitat”. “Aquesta oportunitat hauríem d’intentar aprofitar-la”, ha valorat. A més, ha defensat “posar a prova i testar” aquest mecanisme per veure quin recorregut té el diàleg i confia fer-ho les properes setmanes o mesos.