Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Juli Fernàndez (ERC): “És evident que no hem guanyat, però encara hi ha una possibilitat de fer un govern honest”

ACN Sabadell.-El cap de llista d’ERC a Sabadell, Juli Fernàndez, no tira la tovallola i planteja un govern alternatiu per evitar que el PSC torni a governar a la ciutat. […]

Agències 27/05/2019

ACN Sabadell.-El cap de llista d’ERC a Sabadell, Juli Fernàndez, no tira la tovallola i planteja un govern alternatiu per evitar que el PSC torni a governar a la ciutat. “És evident que no hem guanyat però hi ha una possibilitat de fer un govern honest”, ha dit Fernàndez després que els republicans hagin aconseguit els millors resultats de la seva història a la població, amb 7 regidors, i el PSC n’hagi obtingut 10. En aquest sentit ha estès la mà a la Crida per Sabadell, que ha sumat tres regidors, Junts per Sabadell, que també n’ha tret tres, i Podemos, que n’ha obtingut un. “Estem disposats a parlar amb ells, a pactar un govern des de Sabadell, per ser una ciutat referent en els drets socials i polítics”, ha afegit.

La nit electoral d’ERC a Sabadell ha estat agredolça. Els republicans han aconseguit els millors resultats de la seva història però el PSC de Marta Farrés ha estat la llista més votada i tot apunta que els socialistes podrien tornar a governar. “Estem molt satisfets amb la feina que hem fet i el resultat d’avui”, ha assegurat Juli Fernàndez que ha celebrat el triomf rodejat de simpatitzant i militants a l’Hotel Urpí de Sabadell. Entre aquests destaquen la seva mà dreta en els darrers quatre anys, Gabriel Fernàndez, que ha estat regidor d’Acció Social, o l’advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, Raúl García Barroso, que és el número 7 de la llista dels republicans i per tant serà un dels nous regidors del ple. El republicà ha reconegut la victòria de Farrés però ha apostat per fer un govern “fort i estable” que tingui “majoria absoluta a la ciutat” tal i com ja van fer “ara fa quatre anys”. Per aquest motiu ha estès la mà a les forces que no formen part del bloc del 155, és a dir la Crida per Sabadell, Junts per Sabadell i Podem Sabadell per arribar a un pacte. “Ens deixarem la pell per fer-ho possible”, ha afirmat.