Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Juli Fernàndez defensa la “modernització” de l’aeroport del Prat i evita valorar la B-40

ACN Barcelona – El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha defensat la “millora i modernització” de l’aeroport del Prat contemplant els consensos i respectant les normes europees. Així s’ha expressat […]

Agències 26/01/2023

ACN Barcelona – El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha defensat la “millora i modernització” de l’aeroport del Prat contemplant els consensos i respectant les normes europees. Així s’ha expressat en el marc d’una interpel·lació al ple del Parlament de Cs. El conseller evita parlar del concepte “ampliació” del Prat i tampoc ha volgut respondre sobre la seva posició respecte al tram de la B-40 entre Sabadell i Terrassa, que encalla la negociació dels pressupostos amb el PSC. Aquest migdia al ple del Parlament es votarà la moció del PSC sobre infraestructures, que inclou la B-40 i l’ampliació del Prat. Una votació que pot donar una estocada a la negociació dels comptes.

“Compartim la necessitat que hi hagi un aeroport que tingui més connexions intercontinentals, que sigui un element de prosperitat i de benestar. El que hem de fer és intentar treballar perquè tinguem aquest instrument i la màxima capacitat de governança per poder prendre decisions”, ha afegit el conseller.