Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Judit Neddermann, Pastora Soler, Zaz i Andrés Calamaro, noves incorporacions al festival Guitar BCN 2023

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Judit Neddermann, Pastora Soler, Zaz i Andrés Calamaro són algunes de les noves incorporacions al festival Guitar BCN 2023, anunciades aquest dimarts pels responsables de l’esdeveniment. Al costat d’aquests quatre noms, el cartell també inclourà Ojete Calor, Nacho Vegas, María Pelae, Antoñito Molina, El Jose, Marlena, Mr. Kilombo, Paula Mattheus, Bacilos, Laura Andrés i Lucas Bun. Amb aquesta quinzena de propostes es completa un programa amb prop de 40 concerts que tindran lloc a Barcelona entre el 27 de gener i el 3 de juny a diferents sales de la ciutat. Els promotors de la iniciativa subratllen l’aposta que fan aquest any per la “presència femenina”.

Judit Llimós, directora artística del Guitar Bcn, ha indicat que les artistes conformen una mica menys del 40% del cartell, i ha reivindicat que s’ha arribat a aquesta xifra “d’una manera natural, no forçada”. “Cada cop estem més a prop d’aconseguir una programació 100% paritària per mèrits propis”, ha afegit.

Publicitat

De la seva banda, Joan Roselló, director del festival, s’ha mostrat molt “orgullós” que el Guitar Bcn “hagi esdevingut la referència de la programació musical del primer semestre a Barcelona”. I ha afegit: “Ha estat una aposta contínua fins i tot en els moments més complicats, però els espectadors responen cada any omplint les sales”. Roselló recordava, així, que la iniciativa no s’ha aturat ni tan sols per la pandèmia.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió