Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Juanma Moreno acusa la Generalitat de governar des de la “intolerància i la manca de respecte a altres terres d’Espanya”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, ha demanat novament aquest dimecres “respecte” per Andalusia i ha criticat el gag de TV3 sobre la verge del Rocío. Segons Moreno, “Andalusia respecta tothom” però “surt a defensar-se quan algú es mofa de nosaltres, dels nostres costums, accents i la manera de sentir les coses”. Catalunya, ha dit, “és una terra germana que estimem profundament”, i per això “ens dol veure com una terra que ha estat tan cosmopolita, oberta i acollidora, avui està dirigida des de la intolerància i la manca de respecte a altres terres d’Espanya”.

Segons Moreno, el gag de TV3 “no només és una mofa sobre la verge del Rocío, sinó també és una persecució hostil i fins i tot agressiva, per exemple a una infermera andalusa per expressar-se lliurement i criticar l’obligatorietat de parlar català sense ofendre ningú”.

Publicitat

“Es troba a faltar el govern d’Espanya, que haurà de jugar un paper de lideratge i de construcció d’un projecte comú que és Espanya, jugués un paper molt més determinant a l’hora de defensar les singularitats dels diferents territoris d’Espanya”.

“Cal construir ponts, i sempre hi serà el govern d’Andalusia, però els ponts no es poden construir per sobre d’Andalusia”, ha conclòs.

Moreno ha fet aquestes manifestacions a la presentació d’un esmorzar informatiu del coordinador general del PP, Elías Bendodo, que ha tingut lloc a Sevilla.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió