Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

JP Morgan es queda amb First Republic Bank després de la intervenció de les autoritats

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – JP Morgan Chase ha arribat a un acord per adquirir la majoria dels actius de First Republic Bank, una entitat amb seu a Califòrnia que fa setmanes que pateix dificultats financeres i ha estat intervinguda per les autoritats. L’acord l’ha anunciat en un comunicat la Corporació Federal de Garantia de Dipòsits (FDIC), que ha informat que les oficines del banc californià obriran a partir d’ara com a sucursals de JP Morgan, i que qui tingués dipòsits a First Republic Bank ara els té amb la principal entitat financera del país. En un comunicat, JP Morgan ha dit que l’operació reforça el sistema financer dels Estats Units.

“El nostre govern ens va convidar a fer un pas endavant, i el vam fer”, ha afirmat Jamie Dimon, president i CEO de JPMorgan Chase. “La nostra fortalesa financera, capacitats i model de negoci ens han permès fer una oferta per executar la transacció d’una manera que minimitzi els costos al Fons de Garantia de Dipòsits”, ha afegit. 

Publicitat

JPMorgan Chase adquirirà la majoria dels actius de First Republic, inclosos aproximadament 173.000 milions en préstecs i 30.000 milions en garanties, així com els seus 92.000 milions en dipòsits. En canvi, no assumeix el deute corporatiu de l’entitat. <br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió