Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Joventut organitzarà sis camps de treball a l’entorn de Barcelona aquest estiu amb 138 places

ACN Barcelona.-La Direcció General de Joventut organitza aquest estiu 61 camps de treball a tot Catalunya amb més de 1.000 places disponibles. Del total, sis camps amb 138 places es […]

Avatar
Agències 26/04/2021

ACN Barcelona.-La Direcció General de Joventut organitza aquest estiu 61 camps de treball a tot Catalunya amb més de 1.000 places disponibles. Del total, sis camps amb 138 places es faran a municipis de l’entorn de Barcelona. Després que l’estiu passat només se’n pogués fer un per la pandèmia, el d’Olivella (Garraf), un dels històrics, enguany se’n faran a Barcelona, Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), Montcada i Reixac (Vallès Occidental), Subirats (Alt Penedès) i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), un dels tres que s’estrenen. Des de Joventut asseguren que l’estiu passat es va demostrar que els camps de treball són “espais segurs” i destaquen el gran interès de famílies i joves per participar-hi.

Els camps de treball organitzats per Joventut són gestionats i desenvolupats a través d’associacions d’educació en el lleure, entitats i fundacions sense ànim de lucre i amb la complicitat del món local que els acull. Consten d’una estada de quinze dies per a joves voluntaris d’entre 14 i 29 anys que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural.