Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Jové i Salvadó paguen la fiança d’1,6 MEUR que els imposa el TSJC per l’1-O

ACN Barcelona.-La Caixa de la Solidaritat ha recaptat els 1,6 MEUR que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) reclama al portaveu adjunt d’ERC al Parlament, Josep Maria Jové, […]

Agències 25/06/2020

ACN Barcelona.-La Caixa de la Solidaritat ha recaptat els 1,6 MEUR que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) reclama al portaveu adjunt d’ERC al Parlament, Josep Maria Jové, i al diputat republicà Lluís Salvadó per l’1-O. D’aquesta manera ja s’han recollit els 200.000 euros que hi havia pendents per completar la fiança i el TSJC no embargarà els béns de Jové i Salvadó. Ara bé, Jové té pendent una altra fiança, de 2,8 milions, que el Tribunal de Comptes ha de determinar si està abonada amb la causa de l’1-O al Tribunal Suprem. El TSJC ha informat que la secretària de la sala civil i penal ha rebut els comprovants d’ingrés de la fiança d’1,6 MEUR.

(Aquesta notícia actualitza l’anterior amb més informació proporcionada pel TSJC)En un breu comunicat, ERC ha agraït la solidaritat de la ciutadania i ha celebrat poder “continuar fent front a la repressió de l’Estat i la causa general contra l’independentisme”.