Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Josep Vives, nomenat delegat del Govern al Con Sud que engloba Argentina, Paraguai, Uruguai i Xile

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts nomenar Josep Vives i Portell com a nou delegat al Con Sud (Argentina, Paraguai, Uruguai i Xile) per a un mandat […]

Agències 30/08/2022

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts nomenar Josep Vives i Portell com a nou delegat al Con Sud (Argentina, Paraguai, Uruguai i Xile) per a un mandat de quatre anys. Ha estat seleccionat després d’haver participat al concurs convocat pel Departament d’Acció Exterior i Govern Obert per cobrir aquesta plaça, de la mateixa manera que s’ha fet amb els darrers delegats i delegades del Govern. La Delegació que encapçalarà Josep Vives va canviar de nom el passat mes de maig passant de Delegació del Govern a l’Argentina a Delegació del Govern al Con Sud per englobar altres països de la zona. La seu d’aquesta oficina està situada a la capital argentina, Buenos Aires.

El Govern assegura que “properament” també s’obrirà una nova delegació al continent americà, al Brasil, en el marc de l’estratègia Més Catalunya al món impulsada per la consellera Victòria Alsina. Se sumarà també a les delegacions que el Govern compta al continent americà: als Estats Units i el Canadà, a Mèxic i al Con Sud.

 Josep Vives (1965) és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i és membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa des de 1990. El seu nom va vinculat al món de l’esport, on ha exercit com a portaveu del Futbol Club Barcelona i com a responsable de Comunicació de l’Àrea Social i la Fundació Barça entre els anys 2015 i 2021. També ha estat el president executiu del Bàsquet Manresa (2002-2015), club del qual actualment és membre del Consell d’Administració i el president de la seva fundació, la Fundació Foment del Bàsquet.