Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Josep Gonzàlez-Cambray continuarà com a president del Consorci d’Educació

ACN Barcelona.-El Consorci d’Educació ha renovat la seva direcció política en el Consell de Direcció que ha tingut lloc aquest dimarts. Josep Gonzàlez-Cambray continuarà sent el president del Consorci d’Educació […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Barcelona.-El Consorci d’Educació ha renovat la seva direcció política en el Consell de Direcció que ha tingut lloc aquest dimarts. Josep Gonzàlez-Cambray continuarà sent el president del Consorci d’Educació assumint el càrrec – com a conseller d’Educació del Govern – que exerceix des de juny de 2018 quan era director general de Centres Públics del Departament d’Educació. Com a vicepresident es manté Joan Subirats, tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona; com a gerent continua Mercè Massa, la secretaria l’exercirà Carles Arias, i Gemma Font serà la interventora.

Els cinc vocals en representació de la Generalitat de Catalunya són Raquel Garcia (directora general d’Atenció a la Comunitat Educativa), Juan Cuevas (director general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital), Àngel L. Miquel (director general FP inicial i Ensenyaments de Règim Especial), Dolors Collell (directora general de Professorat i Personal de Centres Públics) i Pere Masó (delegat d’Educació) .Paral·lelament, el Consell de Direcció del Consorci ha aprovat la creació de la figura del delegat d’Educació de Barcelona, Pere Masó. Aquest nomenament és anàleg a la representació política que té establert el consistori i que compta amb la vicepresidència i la comissionada d’Educació i es realitza a partir d’una reestructuració organitzativa que manté el mateix nombre de càrrecs.L’objectiu passa per reforçar l’acció de govern de les polítiques educatives a la ciutat de Barcelona garantint l’alineació i coherència de l’actuació del conjunt de l’administració educativa, a la vegada que es busca intensificar i equilibrar la direcció política de l’òrgan.