Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Jorge Drexler cancel·la els concerts als festivals Jardins Pedralbes i Vallviva per ser contacte amb un positiu

ACN Barcelona.-El cantant uruguaià Jorge Drexler ha cancel·lat els concerts que tenia previstos aquest dimecres al Festival Jardins Pedralbes i aquest dijous al Festival Vallviva. En un comunicat, Jardins de […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Barcelona.-El cantant uruguaià Jorge Drexler ha cancel·lat els concerts que tenia previstos aquest dimecres al Festival Jardins Pedralbes i aquest dijous al Festival Vallviva. En un comunicat, Jardins de Pedralbes ha explicat que s’ha cancel·lat l’actuació perquè un membre de l’equip de l’artista ha estat en contacte amb una persona positiva de covid-19. Jardins de Pedralbes ha reconegut que són conscients que era una actuació “molt esperada” per part del públic. Per això, el certamen esperen trobar una nova data per celebrar el concert. Pel que fa al certamen Vallviva, Maria Arnal i Marcel Bagès substitueixen el cantant uruguaià al concert que estava previst per dijous.

“L’oficina de l’artista ha decidit no realitzar el concert aquesta nit d’acord amb el seu protocol d’actuació per covid-19 per garantir la màxima protecció de l’artista, equip de gira, festival i públic, malgrat ser una decisió difícil”, ha assenyalat Jardins Pedralbes. El festival ha assenyalat que aquesta nit amb l’entrada el públic podrà entrar gratuïtament a l’Espai Village a partir de dos quarts de vuit on podrà gaudir dels concerts de l’Escenari SEAT Mó amb Jordi Serradell i amb Ángeles Arboleda i David Caba. En un comunicat a les xarxes socials, el certamen esperen trobar una nova data per celebrar el concert. Així mateix, Jardins Pedralbes es posarà en contacte amb el públic per informar sobre les possibles opcions en referència a les seves entrades. VallvivaPer altra banda, Drexler tampoc actuarà al concert previst per aquest dijous al Festival Vallviva i els substituiran Maria Arnal i Marcel Bagès. El certamen atendrà totes les peticions de devolucions al seu correu electrònic d’entrades (entrades@vallviva.cat). El nou certamen se celebra aquest dijous i divendres a la finca Les Brides (Vall d’en Bas – Garrotxa) amb programació musical encapçalada per Maria Arnal i Marcel Bagès, Manel i Judit Neddermann, acompanyada d’una oferta culinària dirigida pels responsables del restaurant Les Cols.