Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Jordi Sànchez, sobre el Codi Penal: “El pecat més greu d’ERC és creure que podia negociar amb l’Estat i ser més llestos”

ACN Barcelona – L’expresident de l’ANC Jordi Sànchez creu que “el pecat més greu” d’ERC ha estat creure que podia negociar amb l’Estat i ser més llestos que ells per […]

Agències 15/02/2023

ACN Barcelona – L’expresident de l’ANC Jordi Sànchez creu que “el pecat més greu” d’ERC ha estat creure que podia negociar amb l’Estat i ser més llestos que ells per obtenir guanys en favor de l’independentisme. “L’Estat fa molts anys que s’afaita i no s’ha deixat portar pels camins que volien alguns d’ERC”, ha afegit en una entrevista a ‘Els Matins de TV3’. Així mateix, ha afirmat que no li agradaria estar a la pell dels negociadors d’ERC tenint en compte que l’escrit del Suprem és el resultat de la negociació. Segons ha dit, estaria bé que “s’aprengués la lliçó” després del resultat de la reforma del Codi Penal: “Només es podrà negociar amb l’Estat si hi ha unes condicions objectives de força, que ara no hi són”, ha resumit.