Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

Jordi Martí nega “sucursalització” en l’acord de pressupostos i insta Maragall a seure per millorar els de Barcelona

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, ha negat aquest dilluns “sucursalització” de Barcelona en l’acord de pressupostos entre ERC i els comuns a la […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, ha negat aquest dilluns “sucursalització” de Barcelona en l’acord de pressupostos entre ERC i els comuns a la Generalitat, que es traslladarà també a l’Ajuntament. “Aquí el que hi ha és col·laboració entre les forces polítiques d’esquerres per tenir uns pressupostos”, ha indicat Martí, que ha instat Ernest Maragall, líder d’ERC al consistori, a seure per millorar els comptes de Barcelona. “Tot el que és bo per a Barcelona és bo per a Catalunya i és bo per a Espanya”, ha dit Martí parafrasejant Pasqual Maragall.

Al seu parer, aquest acord és una bona notícia per a Catalunya i per a Barcelona, perquè els ciutadans “no podrien entendre que es deixessin d’invertir recursos en un moment en què les necessitats són tan enormes”.Martí ha reconegut que li sorprèn que “la gent s’enfadi davant de bones notícies”, i ha estès la mà a Maragall per seure a parlar de la proposta del govern municipal. “ERC ens ha ajudat a fer millors pressupostos. El camí es posar-nos d’acord, és bàsic que no deixem ni un euro al calaix”, ha assegurat.També ha fet extensiva aquesta oferta a la resta de grups municipals, com més consens millor. “És evident que hi ha grups amb què és més fàcil, com ERC, encara que a ells els sàpiga greu, però estem disposats a parlar amb tots”, ha ironitzat.