Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

Jordi Martí justifica que es flexibilitzés la contractació per actuar d’emergència durant la pandèmia

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació i Ciència de Barcelona, Jordi Martí, ha justificat aquest dimarts que es flexibilitzés la contractació per actuar d’emergència durant la pandèmia. Martí s’ha […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació i Ciència de Barcelona, Jordi Martí, ha justificat aquest dimarts que es flexibilitzés la contractació per actuar d’emergència durant la pandèmia. Martí s’ha referit a l’informe del Tribunal de Comptes que veu injustificat que Barcelona tramités per la via d’emergència obres d’actuacions a l’espai públic i la mobilitat durant la pandèmia. “Crec que l’importat és que es van prendre les decisions encertades de flexibilitzar els sistemes de contractació. Si no, no hauríem pogut muntar les ampliacions d’hospitals o els pavellons”, ha argumentat. Segons Martí, l’informe no diu res “d’una especial gravetat”.

Segons Martí, el Tribunal de Comptes fa una feina “enorme” i és “important” la seva tasca, però ha afegit que “en aquest cas s’ha de situar en el moment d’excepcionalitat que es va viure”.