Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Jordi Martí és el nou president de la patronal de les agències de viatges ACAVE

ACN Barcelona – El CEO de Traveltec, Jordi Martí, és el nou president de la patronal de les agències de viatges, ACAVE, segons ha decidit aquest dijous l’Assemblea General Ordinària […]

Agències 31/03/2022

ACN Barcelona – El CEO de Traveltec, Jordi Martí, és el nou president de la patronal de les agències de viatges, ACAVE, segons ha decidit aquest dijous l’Assemblea General Ordinària de l’organització, que tenia el mandat d’escollir en eleccions la nova junta directiva. Tenint en compte la presentació d’una única candidatura de consens, no ha calgut fer votació i s’ha proclamat com a guanyadora la llista de Martí, que assumirà la presidència durant quatre anys en substitució de Martí Acave, que seguirà a l’entitat com a vicepresident. També seran a la nova junta Julia Franch (Bestours), Rafa Serra (Temps d’Oci), Montse Bea (Kaluma) i Josep Sala (Tarawa Travel).

“Som conscients dels canvis permanents als que està immers el sector i que la capacitat d’adaptació de les empreses associades a ACAVE a aquests canvis és fonamental per poder assolir els objectius empresarials”, ha assegurat Martí en un comunicat.

Segons ell, ACAVE treballarà per “potenciar el paper de les petites agències de viatges en el dia a dia de l’associació i donar suport a les agències micro pimes en assessoria comptable, fiscal i laboral”.

L’objectiu de la nova junta és que ACAV sigui “un espai obert i participatiu” que promogui els contactes i “trobar sinèrgies” entre els associats.