Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Jordi Jordan encapçala la llista de Catalunya En Comú per Tarragona el 14-F

ACN Tortosa.-Jordi Jordan és el cap de llista de Catalunya en Comú per Tarragona a les eleccions del 14 de febrer. La llista que encapçala el coordinador de Movem Terres […]

Avatar
Agències 01/12/2020

ACN Tortosa.-Jordi Jordan és el cap de llista de Catalunya en Comú per Tarragona a les eleccions del 14 de febrer. La llista que encapçala el coordinador de Movem Terres de l’Ebre ha aconseguit els avals necessaris de l’assemblea de la demarcació del partit després que el Consell Regional de Movem ratifiqués l’aliança de Movem amb Catalunya en Comú per formar les llistes dels comicis al Parlament. Jordan, professor d’història, portaveu de Movem a l’Ajuntament de Tortosa i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, ha defensat que territoris com l’Ebre “han de tenir presència i veu pròpia al Parlament” per al seu desenvolupament socioeconòmic i que els seus ciutadans “siguin catalans de primera”.

Jordan ha dit que l’aliança de Movem Terres de l’Ebre amb Catalunya en Comú respon a “la voluntat d’avantposar la defensa i representació de les Terres de l’Ebre” amb “la fórmula que millor respon i garanteix la representativitat del territori” per aconseguir tenir presència al Parlament, “i fer-hi arribar les problemàtiques i propostes del sud de Catalunya”. El cap de llista per Tarragona defensarà com a “eixos claus de la candidatura”, la defensa dels serveis públics com la sanitat i l’educació, les polítiques de desenvolupament econòmic en un territori envellit i despoblat, i la resolució del conflicte català des del diàleg i la negociació.