Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Jordi Casas Sánchez, escollit president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

ACN Barcelona.-Jordi Casas Sánchez ha estat escollit aquest dijous president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. La seva candidatura era l’única que es presentava. La nova Junta de Govern, amb […]

Avatar
Agències 02/07/2020

ACN Barcelona.-Jordi Casas Sánchez ha estat escollit aquest dijous president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. La seva candidatura era l’única que es presentava. La nova Junta de Govern, amb un total de 20 membres, comptarà amb 10 noves incorporacions provinents dels diferents àmbits d’exercici de la professió. Núria Bosch es manté com a vicepresidenta i Aina Surroca, que en l’anterior mandat va ser vocal de número i responsable de la Comissió Delegada de Formació Continuada, assumeix la Secretaria. L’equip econòmic de la nova Junta de Govern es completa amb les incorporacions de Miquel Recasens, a la tresoreria, i de Marta Gento, a la vicetresoreria. Casas substitueix en el càrrec Jordi de Dalmases, que ha exercit la presidència 12 anys.

Ja com a nou president, Casas ha apostat per “seguir treballant” per promoure el desenvolupament professional i per “aportar solucions”, des de la farmàcia, als problemes i necessitats “que tindrà la societat en les pròximes dècades”, com ara l’envelliment de la població o la dependència. Jordi Casas, doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, ha estat secretari del COFB en els darrers quatre anys i, anteriorment, del 2012 al 2016, va ocupar el càrrec de vicetresorer. Actualment és titular d’oficina de farmàcia (des del 2009) i professor associat de la Unitat de Coordinació Docent d’Estades en Pràctiques Tutelades a la Universitat de Barcelona (des del 2010).Prèviament havia treballat com a científic investigador al Departament d’I+D de P&G d’Alemanya (del 2004 al 2008), a més de fer una estada en Farmàcia Hospitalària a l’Hôpital Pitié- Salpêtrière de França (2002).