Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Joan Torrella plegarà com a director general de Turisme de Barcelona i es reincorporarà a l’ajuntament

ACN Barcelona.-L’actual director general de Turisme de Barcelona, Joan Torroella, deixarà el seu càrrec i es reincorporarà a l’Ajuntament de Barcelona l’any que ve. Segons han fet públic tant el […]

Avatar
Agències 09/12/2019

ACN Barcelona.-L’actual director general de Turisme de Barcelona, Joan Torroella, deixarà el seu càrrec i es reincorporarà a l’Ajuntament de Barcelona l’any que ve. Segons han fet públic tant el consistori com l’ens, Torroella ha comunicat la voluntat de retornar a l’ajuntament per motius “estrictament personals”. Està previst que es mantingui en el càrrec actual fins que es pugui materialitzar el seu relleu al capdavant de la institució públic-privada, tal com li ha demanat el Comitè executiu de Turisme de Barcelona aquest dilluns i s’ha acordat amb el mateix Torrella. Així, la seva baixa com a director general i conseqüent reincorporació com a funcionari a l’ajuntament es produirà un cop es faci efectiu el seu relleu.

Torrella va ser nomenat director de l’ens encarregat de la gestió turística de la ciutat el setembre del 2018. La institució està participada per l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.