Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Joan Garriga, Núria Graham, la Fem Fatal o en Peyu entre els artistes que participaran a l’Emergent 2021 del Gironès

ACN Girona.-Els músics Joan Garriga i Núria Graham, els trapezistes de la Fem Fatal o el monologuista Peyu són alguns dels artistes que passaran per la 17a edició del festival […]

Avatar
Agències 20/05/2021

ACN Girona.-Els músics Joan Garriga i Núria Graham, els trapezistes de la Fem Fatal o el monologuista Peyu són alguns dels artistes que passaran per la 17a edició del festival Emergent. Un festival que se celebra en sis municipis diferents del Gironès de l’1 al 10 de juliol. En concret, hi haurà espectacles a Sant Gregori, Cervià de Ter, Madremanya, Sarrià de Ter, Vilablareix i Fornells de la Selva. Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada i que barreja, música, dansa, màgia, titelles, clown, humor i circ. També s’hi podran veure artistes com Maria Jaume, el Pony pissador, Enric Montefusco, la companyia de dansa de Lali Ayguadé, el cantant de Mishima, David Carabén, Xarim Aresté o Guillem Roma entre d’altres.

El festival continua apostant pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants, en la que és una “proposta cultural de qualitat per a tots ells”. L’ordre d’assignació de les localitats es farà seguint l’ordre cronològic de compra d’entrades.