Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Joan Dausà arranca la gira ‘Jo mai mai. 10 anys’ a les escales de la Catedral a Girona pel festival Strenes

|

- Publicitat -

ACN Girona – El cantautor català Joan Dausà ha donat aquest divendres el tret de sortida a la gira ‘Jo mai mai. 10 anys’ amb un doble concert a les escales de la Catedral de Girona en el marc del festival Strenes. Ho ha fet a dos quarts de set i a les deu de la nit amb les prop de 1.600 entrades totals exhaurides des de fa setmanes. El concert ha estat, en paraules del mateix Dausà, un “viatge cronològic dels 10 anys, comprimit en una hora i mitja”. L’ha començat assegut al terra de l’escenari interpretant en acústic la seva cançó més popular ‘Jo mai mai’ i ha continuat amb cançons de les bandes sonores que ha composat i dels seus quatre discs. L’espectacle ha culminat amb l’esperada ‘Judit’ seguida d’una repetició del ‘Jo mai mai’.

Aquesta ha estat la segona vegada que Joan Dausà pujava damunt l’escenari de les escales de la Catedral de Girona. Ho ha fet, com és habitual, acompanyat d’un públic fidel que va esgotar les entrades de seguida que van sortir a la venda. “És bonic repetir a Girona”, ha dit en cantautor, que també ha explicat que la connexió que té el públic amb la seva música rau en el fet que fa “cançons d’autor que entren a la vida de la gent des de la vessant emocional”. A més, està convençut que les seves lletres són “honestes” i per això “la gent que se les fa seves”.

Publicitat

La vintena de cançons que ha interpretat en el primer concert de la gira han estat seleccionades d’entre els seus quatre discs ‘Jo mai mai’, ‘On seràs demà?’, ‘Ara som gegants’ i ‘Ho tenim tot’- El públic també ha pogut gaudir de les bandes sonores que va compondre per les pel·lícules ‘Barcelona nit d’estiu’ i ‘Barcelona nit d’hivern’ i, en els bisos, de l’esperada ‘Judit’, que ha començat  interpretant mentre baixava les escales de la catedral i que el públic ha acompanyat amb les llanternes dels seus mòbils.

‘Judit’ s’ha publicat per celebrar els 10 anys de la cançó ‘Jo mai mai’. “La gent ha rebut amb moltes ganes el retorn de la Judit”, ha reconegut Dausà, un fet que verifica l’interès que ha despertat el single a les xarxes i les reproduccions que acumula.

El públic ha seguit el ritme del concert, que ha combinat cançons més tranquil·les amb d’altres d’enèrgiques com ‘La gran eufòria’ o ‘Tot anirà bé’, que ha fet aixecar a tothom dels coixins instal·lats a les escales de la Catedral per ballar-la. Per les més pausades, els assistents han acompanyat les lletres de l’artista amb moviments suaus de cos i braços. Durant el concert acompanyat de la seva banda, Dausà ha interpretat alguna cançó com ‘M’hauria agradat’ tocant també el piano.

<strong>Concert al Palau Sant Jordi</strong>

La gira culminarà el 20 de gener del 2023 amb un concert final al Palau Sant Jordi que han decidit titular ‘La gran bogeria’. “És així perquè creiem que ho és una bogeria, però teníem moltes ganes de celebrar aquests 10 anys amb tothom que ens ha seguit fins ara”, ha assegurat l’artista, que reconeix que no saben quanta gent hi anirà, però que serà una festa que celebraran amb “molta il·lusió”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió