Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Jethro Tull, nova confirmació del 9è Festival Jardins Pedralbes el 6 de juny

ACN Barcelona.-El 9è Festival Jardins de Pedralbes ha anunciat la incorporació al cartell del grup anglès de rock Jethro Tull en un concert previst el diumenge 6 de juny. El […]

Avatar
Agències 21/01/2021

ACN Barcelona.-El 9è Festival Jardins de Pedralbes ha anunciat la incorporació al cartell del grup anglès de rock Jethro Tull en un concert previst el diumenge 6 de juny. El festival posarà a la venda les entrades divendres al migdia al web del festival. A la primera meitat dels setanta, Jethro Tull va ser una de les agrupacions de major èxit en l’escenari mundial, rivalitzant amb Zeppelin, Elton John i fins i tot els Rolling Stones. Ha venut aproximadament 60 milions d’àlbums a tot el món, amb 11 discos d’or i cinc de platí entre ells, convertint-se també en un dels grups de rock de major venda d’àlbums mundial. Per a la pròxima edició, el certamen té anunciats al web artistes com Nile Rodgers, Patti Smith, James Blunt, Madness i Carla Bruni.

La primera versió de Jethro Tull va llançar el seu primer àlbum orientat al blues sota el títol ‘This Was’, a la fi de 1968 al Regne Unit, abans de passar als esforços més eclèctics i de collita pròpia en 1969 amb el seu segon disc ‘Stand Up’ i una sèrie de llançaments de single, destacant el tema ‘Living In The Past’.’Benefit’, ‘Aqualung’ i ‘Thick As A Brick’ van ser els següents àlbums i l’èxit de la banda va créixer a nivell internacional. La formació va anar canviant, però el líder, compositor, flautista i cantant Ian Anderson va continuar liderant el grup a través de les seves diverses encarnacions musicals. Durant els següents anys, la banda ha anat ampliant el seu repertori amb noves influències musicals i la participació de nous membres i reconeixements a la seva llarga trajectòria que inclou el de l’Ordre de l’Imperi Britànic atorgat per la reina Isabel II d’Anglaterra a Ian Anderson.