Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Javier Gurruchaga fa vibrar i cantar el públic del Barnasants amb els seus grans èxits

ACN L’Hospitalet de Llobregat – El cantant Javier Gurruchaga ha encès el públic del Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat en el seu concert espectacle ‘Historias extraordinarias’ en el marc […]

Agències 05/03/2022

ACN L’Hospitalet de Llobregat – El cantant Javier Gurruchaga ha encès el públic del Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat en el seu concert espectacle ‘Historias extraordinarias’ en el marc de la 27a edició del Barnasants. El músic ha estat acompanyat per l’Orquesta Mondragón, que ell mateix va fundar l’any 1976 i ha cantat alguns dels seus èxits corejats pel públic com per exemple ‘Caperucita feroz’, ‘Viaje con nosotros, ”Garras Humanas’, ‘Bon voyage’, ‘Ponte la peluca’ o ‘Corazón de neón’. Gurruchaga ha interpel·lat contínuament el públic amb constants referències a Putin i també a la pandèmia de la covid-19. El cantant ha volgut homenatjar a totes les persones que han patit la malaltia i als que han lluitat per frenar-la.

En el concert, s’hi han escoltat temes concebuts per a la pròpia Orquesta Mondragón, com les versions de Joaquín Sabina, Manolo Tena, Luís Alberto Cuenca o Eduardo de Haro Ivars.

L’espectacle, creat en clau d’homenatge a Edgar Allan Poe, també ha inclòs versions de John Lennon com ‘Imagine’, Luís Eduardo Aute i Lou Reed.

Gurruchaga ha fet diverses referències a que va patir la covid-19. De fet, el festival Barnasants va aplaçar el seu concert per diagnòstic positiu en coronavirus de l’artista.